BEMUTATKOZOM

Károly Zoltán gázkészülék szerelő mester vagyok, a Pest vármegyei Ceglédbercelen élek (Cegléd mellett), és így ezen a környéken tudok Neked segíteni gázkészülékeddel kapcsolatban. Fő profilom a gázkészülék javítás, karbantartás, és a Bosch, Junkers, Buderus márka fűtéstechnikai készülékeinek szervize, beüzemelése, mint hivatalos Bosch szervízpartner.

Más márkákkal kapcsolatban is kereshetsz, szívesen segítek, ha tudok.

Ismerj meg jobban…

Szia! Károly Zoltán vagyok, 2008 óta foglalkozok gázkészülék szereléssel, pontosabban javítással, karbantartással, beüzemeléssel.

Gázkészülék-szerelő mesterként ennyi idő alatt elég sok mindennel találkoztam már, így jó esély van arra, hogy Neked is tudok segíteni gázkészülék probléma, vagy megoldandó feladat esetén.

Tevékenységi területem Cegléd illetve egészen pontosan Ceglédbercel kb. 50 km-es körzete. Ha Te is ebben a körzetben laksz, keress bátran gázkészülékeddel kapcsolatosan!

Károly Zoltán
Bosch logo
Junkers logo
Buderus logo

A sztorim röviden…

Édesapám, Károly Márton révén kerültem kapcsolatba a szakmával, mellette képeztem át magam már felnőtt fejjel, 2004 környékén. Ő víz- gáz- fűtésszerelő, de készülékekkel nem foglalkozik. Hozzám viszont mindig is közelebb állt a készülékszerelés, mint a kivitelezés, így én ebbe az irányba indultam el.

2008-tól saját vállalkozást indítottam, azóta folyamatosan fejlesztem és képzem magam. A legtöbbet a gyakorlatban tanultam, miután Kovács László kollégám mellett elsajátítottam a készülékszerelés alapjait.

Számomra az a fontos, hogy a Te készüléked jól és biztonságosan működjön.

Ezért, ha bármi kételyed van készüléked állapotáról, keress meg, és megbeszéljük a részleteket.

A gázkészülékek üzemeltetése a tulajdonos feladata, Rád is szükség van ahhoz, hogy minden rendben legyen.

Elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, a tüzeléstechnikai paraméterek helyes beállítása, a készülékek biztonságos üzemére vonatkozó szabályok betartása.

Végzettségeim

Gázvezeték- és készülékszerelő

A belépőm a szakmába

Gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő mester

A gázkészülék szereléssel kapcsolatos mesterlevél megszerzése fontos mérföldkő volt

Gázipari műszaki- biztonsági felülvizsgáló

Fontos biztonsági ismeretek a szakmával kapcsolatban

Villanyszerelő

Sok esetben fontos tudni, hogy minden rendben van-e a készülék villamos megtáplálásával

Ha ezek alapján úgy látod, hogy Neked is tudok segíteni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!